La Guàrdia Civil està escorcollant la casa d'en Sergio -el nòvio i principal sospitós de la desaparició de Dana Leonte- després de la troballa aquest dimecres de restes òssies de la jove romanesa de 31 anys a Arenas (Màlaga). Els efectius desplegats estan pentinant el domicili situat en aquest diminut poble de la comarca de l'Axarquía en el qual vivia la parella fins el passat 12 de juny, quan la noia desapareixia sense deixar rastre.

Els agents van detenir ahir en Sergio per la seva presumpta implicació en la desaparició de la noia després que un veí trobés unes restes òssies que l'anàlisi de l'ADN va confirmar que eren de la Dana. Aquest dijous al matí, la policia ha traslladat el jove al seu habitatge, situada en una localitat de poc més de 1.000 habitants, al voltant del qual hi ha diversos vehicles de la Guàrdia Civil. L'advocat de l'arrestat ha arribat aquest migdia a la casa per seguir de prop les novetats de la investigació.

Batudes

Des de la desaparició de la jove romanesa el passat 12 de juny, s'han realitzat nombroses batudes per zones específiques determinades pels investigadors, en les quals han participat agents d'unitats especials de l'institut armat amb gossos ensinistrats. La recerca s'intensificava el passat 20 de setembre, quan la Guàrdia Civil centrava els esforços al voltant d'uns dipòsits d'aigua després que l'anàlisi del telèfon mòbil d'en Sergio, el sospitós, revelés que havia estat a la muntanya, segons Telecinco.

En l'operatiu desplegat estan participant efectius del Grupo Cinológico, del Grup d'Activitats Subaquàtiques, de l'Equip de Muntanya i del Servei de Protecció a la Naturalesa (SEPRONA).