La jutgessa que instrueix el cas per la mort de Julen reclama una fiança de 885.310 euros a David Serrano, l'amo de la finca a Totalán (Màlaga) on va morir el petit de dos anys en caure en un pou que no estava degudament tapat.

Li donen un dia de termini per dipositar la fiança per respondre a possibles indemnitzacions en cas de ser condemnat. En cas contrari, li embargaran els béns. Serrano, que s'enfronta a un delicte d'homicidi imprudent greu, continua assegurant que el pou estava tapat.

Té un dia de termini o li embargaran els béns

 

La seva defensa s'ha queixat davant de la jutgessa que el pes de les obligacions de seguretat només recau en David Serrano, i no en el 'pozero', com si "no tingués res a veure", informa Diario Sur.

Encara que Serrano ha mantingut que el pare de Julen va ser avisat de l'existència de diverses prospeccions, la jutgessa considera que l'amo de la finca no va adoptar cap mesura de seguretat per evitar cap accident. A més, les perforacions i rasa mancaven de qualsevol mena d'autorització exigible per a l'execució d'obres realitzades sobre el terreny.