Poques hores després de néixer, un bebè es va quedar paralitzat. El nen va patir una hemorragia medul·lar i cerebral, i els metges van predir que no caminaria. Ara, però, aquest petit valent ha desafiat tots els pronòstics i ha decidit agafar les regnes de la seva vida.

Els fets han passat a Londres. El petit Ralph va tenir una introducció dura a la vida, però ha començat aquest 2020 amb les millors paraules que els seus pares podran sentir mai: "Camino!".

Un canvi de vida

El Raph, que ja té dos anys, s'ha estat sotmetent a un tractament físic pioner que ha donat els seus fruits: ja pot estar al cantó del seu germà bessó i anar a la guarderia. La seva mare assegura que, quan es posa de peus i crida "camino, camino!" li fon el cor d'alegria. I no és per menys: han recorregut un llarg camí.

Quan el seu fill tenia només vuit hores de vida, va entrar en coma a causa de l'hemorràgia cerebral que va patir. Va estar ingressat a l'UCI, i dues setmanes després, els metges van descobrir que, suposadament, no sentiria mai res per sota de la cintura, informa el Mirror.

El millor any de les seves vides

El petit Ralph va haver d'esperar fins a tres mesos per ser operat. Finalment, el nen va ser admès en un centre de rehabilitació per a nens amb lesions medul·lars. Gràcies als esforços fets en aquestes instal·lacions, i a la feina dels especialistes, el nen ha pogut començar a caminar

Jocs, entrenaments i altres són algunes de les coses que treballa el nen, a l'hora que ho combina amb una teràpia d'estimulació elèctrica. Els resultats salten a la vista, i són espectaculars. Tot i això, els pares del Ralph saben que "ens queda molt per recórrer". Però sempre recordaran el 2020 com el millor any, perquè el seu fill té un món d'oportunitats davant.