La Guàrdia Urbana de Barcelona ha clausurat una festa rave il·legal que s'estava celebrant aquesta passada matinada de divendres a dissabte. Durant el dispositiu s'han identificat i denunciat a un total de gairebé 30 persones.

Festa il·legal en una nau industrial de Barcelona

Una trentena de persones han estat identificades i denunciades per la Guàrdia Urbana de Barcelona per participar aquesta passada nit de divendres en una festa il·legal en una nau industrial al barri de Poblenou de Barcelona.

La policia municipal barcelonina ha denunciat els organitzadors de la festa per desenvolupar l'activitat sense llicència. El dispositiu s'ha completat amb la denúncia a 25 dels assistents per no portar mascareta, no respectar la distància de seguretat i per trobar-se en grups de més de sis persones.

Dispositiu especial aquest cap de setmana

Els agents també han descobert a diversos dels assistents amb substàncies estupefaents i han denunciat nou d'aquestes persones per tinença il·legal de drogues.

Mossos d'esquadra i policies locals estan sent especialment diligents aquest cap de setmana, el primer en el qual ha entrat en vigor el confinament perimetral per localitats i que a més coincideix amb les celebracions de la Castanyada, festa molt popular a Catalunya, Tots Sants i Halloween.