Quatre persones han estat apunyalades en un mateix dia a Barcelona. Un dels incidents l'han protagonitzat dos ciutadans de nacionalitat xinesa, que s'han enfrontat, i un d'ells ha acabat ingressat a l'Hospital de Can Ruti de Badalona.

La baralla ha tingut lloc la passada nit a Santa Coloma de Gramenet, ciutat pertanyent a l'àrea metropolitana de Barcelona. Els Mossos van haver d'intervenir per separar els dos implicats amb pistoles elèctriques Taser.

La policia continua treballant per trobar els agressors

 

L'altre apunyalament hauria tingut lloc, segons la plataforma veïnal Helpers, dissabte a la nit a la plaça Pieyre Mandiargues del Raval.

Un grup de joves magribins han apunyalat una noia estrangera en voler robar-li el mòbil i han fugit. La Policia ha desplegat un ampli dispositiu per trobar els agressors.

Uns altres dos apunyalaments

Dos joves han estat detinguts pels Mossos com a presumptes autors de l'apunyalament a un jove de 17 anys a l'estació de metro Plaça Catalunya dissabte a la tarda.

Unes hores abans, al voltant de les 14.00 hores, un home de 74 anys va ser apunyalat per l'esquena en recriminar a una persona que orinés al carrer al barri del Raval. L'autor ha estat identificat però encara no ha estat detingut.