Un home de 55 anys ha mort ofegat durant la nit d'aquest dissabte a la platja del Cabanyal de València, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Els fets es van produir al voltant de les 22.30 hores de dissabte, quan el Cicu va rebre un avís que alertava sobre la presència d'un home de 55 anys amb símptomes d'ofegament.

En total, quatre homes i una dona han mort ofegats

 

Els fets es van produir al voltant de les 22.30 hores de dissabte, quan el Cicu va rebre un avís que alertava sobre la presència d'un home de 55 anys amb símptomes d'ofegament. Fins al lloc es va mobilitzar una unitat del SAMU i un Suport Vital Bàsic (SVB) però no hi va haver resposta i l'home finalment va morir, segons les mateixes fonts.

Durant el matí d'aquest diumenge, un home i una dona han mort ofegats en dos incidents diferents ocorreguts a la platja d'Oliva, on també una tercera persona ha estat rescatada amb símptomes d'ofegament, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu). A més, els serveis d'Emergència han tret sense vida el cos d'un home aquest migdia, víctima d'ofegament. Segons ha informat Policia Local de València es tracta d'un home de 58 anys a qui han tret de l'aigua mort sobre les 14.10 hores d'aquest diumenge.

Durant la tarda d'aquest diumenge, un altre home, l'edat del qual no ha transcendit, ha resultat mort a la platja del Mareny de Barraquetes.

Quatre intervencions en un sol matí

Una unitat del SAMU i un SVB mobilitzats pel CICU han dut a terme quatre intervencions per ofegaments en només un matí a la mateixa platja, i tres d'elles s'han saldat amb la mort de dos homes de 62 anys i 58 anys i una dona de 65.

En primer lloc, a les 09.30 hores, el CICU ha rebut un avís que indicava la presència d'un home de 83 anys amb símptomes d'ofegament, que ha estat rescatat amb vida.

 Tots cinc casos s'han saldat amb mort per ofegament

 

Més tard, a les 11.47 hores, ha arribat la segona alerta, sobre un home de 62 anys amb símptomes d'ofegament. Agents de la Policia havien començat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però no hi ha hagut resposta i la víctima ha mort.

Amb prou feines uns minuts després, a les 12.03 hores, ha entrat un tercer avís que indicava la presència d'una dona de 65 anys amb símptomes d'ofegament. També en aquesta ocasió, policies havien iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) però no hi ha hagut resposta i la dona ha mort, segons les mateixes fonts.

Finalment, els serveis d'Emergència han tret sense vida el cos d'un home de 58 anys sobre les 14.10 hores d'aquest diumenge i el d'un altre home a la tarda.