Quatre nois han resultat ferits per arma blanca aquesta matinada en diferents llocs del centre de Burgos. Segons han informat els serveis d'emergències 1-1-2 Castilla y León, els joves han estat atesos a l'hospital públic de la ciutat i les ferides que presentaven són de diversa consideració.

La primera agressió per arma blanca es va produir cap a les 4,30 hores de la matinada a la plaça Huerto del Rey. La víctima -un noi de 22 anys- presentava una ferida al braç produïda per un ganivet i va ser traslladada a l'hospital per la pròpia policia. Al cap de poc temps es produïa el segon incident de la nit. Els serveis d'emergències reben una trucada en la qual s'alerta que hi ha dos joves ferits al carrer Hospital dels Cecs, un que sagna pel coll i un altre amb una ferida a l'abdomen. Els dos nois -de 21 i 22 anys- són traslladats a l'Hospital de Burgos en una ambulància.

L'últim capítol de la sèrie d'apunyalaments es produeix cap a les 5:00 hores de la matinada, quan es rep una altra trucada en la qual s'alerta que un jove presenta un tall a una cama. La víctima va ser localitzada a prop de la plaça de España i va ser traslladada en ambulància a l'hospital.