Un tiroteig a primera hora del matí al barri novaiorquès de Brooklyn (EUA) ha deixat quatre homes morts i unes altres tres persones ferides, ha informat el portaveu del departament de la Policia de Nova York.

Els fets han passat aquest dissabte, al voltant de les 7.00 hores del matí (hora local), a la sortida d'un club privat, segons han informat mitjans estatunidencs. Encara no se saben els motius del tiroteig, i de moment no hi ha hagut detencions.

No se sap el motiu

Segons el The New York Times, la Policia de Nova York ha començat a rebre trucades a les 6.55 hores del matí sobre un tiroteig a l'Avinguda Utica número 74, a la zona de Crown Heights de Brooklyn. De moment encara no es té més informació.

Traslladats a l'hospital

Aquest tiroteig ha deixat 4 homes morts i 3 persones ferides: dos homes i una dona, que han estat traslladades a l'hospital. Les seves vides no corren risc, segons informa la policia local. Un dels homes té un tret al braç, mentre que l'altre home i la dona tenen una ferida a la cama.

Un dels ferits ha estat traslladat a l'hospital del comtat de Kings, i els altres dos al Centre Mèdic de l'Hospital de la Universitat de Brookdale.

Encara no hi ha detinguts

La Policia està interrogant a dues persones en aquests primers moments, mentre avença la investigació per esclarir les raons per les quals s'ha produït el tiroteig. De moment, però, encara no hi ha detinguts.