La noia de 18 anys va sortir de festa a una discoteca del centre de València i a mitja nit dos nois, de 22 i 25 anys, presumptament la van arrossegar als lavabos, la van agredir i finalment, la van violar. Els fets van passar l'últim cap de setmana de setembre i la policia va detenir els dos joves la següent setmana. 

Ara, la víctima ha explicat al jutjat la brutal manera en què es va produir l'agressió.

La matinada del diumenge

Era un dissabte el vespre quan la noia va decidir sortir de festa amb unes amigues al club nocturn Indiana. Allà, el grup d'amigues van estar gaudint de la nit: ballant, bevent, rient. Quan ja eren les cinc del matí, un jove la va agafar de la mà.

El grup de nois li van demanar que anés al lavabo de nois perquè una amiga seva necessitava ajuda. Tot i els dubtes, ella va acabar accedint. A partir d'allí, va començar el malson de la noia.

La violació

Quan la víctima ja estava al lavabo d'homes, el grup que estava format per quatre nois es començar a apropar a ella. Un va agafar la iniciativa i la va empenyer contra la paret. Ella, en intentar marxar, no va poder. Els presumptes agressors la van trepitjar i colpejar. Tot i els crits i les resistències de la noia, ningú va entrar al lavabo a ajudar-la: un dels nois estava a la porta evitant que ningú entrés a causa d'una "discussió entre un amic i la seva parella".

L'agressió va continuar, van empènyer a la noia dins el lavabo, la van bufetejar i allà la van violar contra la paret. Quan van acabar, els nois es van acomiadar d'ella i la van deixar estesa a terra.

Quan van acabar els nois es van acomiadar d'ella i la van deixar estesa a terra. 

La víctima va aconseguir agafar forces i anar al lavabo de noies, on una amiga seva la va ajudar i va trucar a la policia. Els agents van arribar al lloc dels fets i van trobar la noia nerviosa i plorant. Poc després, van detenir a la sortida del local els dos joves com a presumptes autors dels fets.

Les declaracions 

Davant els jutjats la noia ha pogut identificar els presumptes agressors pel seu color de samarreta. De moment, els nois segueixen en presó provisional fins que arribin els resultats de les proves d'ADN que determinaran en gran part si són culpables o no, segons informa Las Provincias