El cas del presumpte intent d'assassinat de Josep Maria Mainat segueix avançant. Les diligències judicials que es van fent, algunes a petició de les parts o de la policia, van fent embolicar encara més un cas que s'ha convertit a parts iguals entre mediàtic i rocambolesc.

La darrera novetat que s'ha conegut d'aquest cas és que la defensa del famós productor televisiu i excantant de La Trinca va demanar fer una prova forense a la seva parella Angela Dobrowolski per saber si era consumidora de drogues. Ho ha demanat en el procés de divorci, que porta un jutjat social de la ciutat de Barcelona.

Prova per saber si Mainat i Dobrowolski es drogaven

El jutge que porta el cas de la separació en va autoritzar la seva realització i va obligar a l'Angela a sotmetre's a la prova. La dona, que està en presó provisional d'ençà que va ser detinguda intentant assaltar la casa de Mainat -ja ho havia provat diversos cops, i va ser enxampada un parell de cops saltant i sense complir l'ordre d'allunyament-, va haver de deixar-se arrencar un cabell per tal de fer la prova.

La resposta de la defensa de la dona, no s'ha fet esperar. Han demanat també una prova idèntica per saber si Josep Maria Mainat també es droga. El jutge, per equiparar les diligències, també ha acceptat que es faci la prova al multimilionari.

Mainat Jukebox

Angela, Mainat i Albert Om, quan va fer un programa de TV3 des de la mansió d'Horta / TV3

Quan s'hagin pogut fer les dues proves, a Mainat i a Dobrowolski, el jutge que ha de decidir sobre el divorci de la parella -i, més important, el futur de les dues criatures menors d'edat que tenen en comú- sabrà si els dos són habituals consumidors de droga. Josep Maria Mainat serà citat el pròxim dia 26 de gener a la ciutat de la Justícia per tal de ser sotmès a la prova, segons han confirmat fonts judicials. La defensa del productor encara hi podria presentar recurs.

L'Angela demana tancar el cas de l'assassinat

Qui sí que ha presentat un recurs és la defensa d'Angela Dobrowolski, però en una de les altres potes del cas Mainat, el que investiga el presumpte intent d'assassinat del mes de juny.

Tal com ja va anunciar la defensa, asseguren que l'aparell que va fer servir la dona per mesurar el sucre en sang de Mainat tenia l'hora mal posada, un fet que, segons ells, desmunta tota la teoria acusatòria dels Mossos. Han demanat que s'arxivi el cas a partir de aquestes noves informacions. De moment, el jutge no s'ha mullat i l'acusació per temptativa d'assassinat contra la dona, de nacionalitat espanyola i alemanya, segueix en curs. No cal patir, hi haurà capítols del cas Mainat més dies.