Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home que tenia retingudes a dues joves en situació irregular a les que explotava sexualment. Les obligava a prostituir-se a condicions infrahumanes i, en ocasions, durant 24 hores seguides. L'ara arrestat els havia retirat el passaport i les obligava fins i tot a drogar-se per poder treballar les 24 hores del dia, quedant-se tots els diners dels serveis.

Els policies van localitzar la casa on estaven retingudes les víctimes i després de realitzar una inspecció van descobrir que era un local de prostitució i van identificar l'home que la regentava. Els agents van alliberar a les víctimes i els van donar de forma immediata assistència i protecció.

Les havia contactat per internet

Segons els resultats de la investigació, l'home havia contactat amb les víctimes a través de pàgines d'internet i, després assegurar-se de la seva situació irregular a Espanya i prometre'ls unes bones condicions de treball, les va convidar a casa seva. Un cop allà, l'home va retirar els passaports a les joves i les va obligar a treballar les 24 hores del dia, quedant-se amb tots els diners dels serveis, a més d'exigir-los un deute per la manutenció al pis on malvivien.

L'home, segons sembla, insultava a les joves, les impedia sortir del domicili i en ocasions les obligava a drogar-se per poder treballar les 24 hores. A més, les controlava en tot moment, sota l'amenaça de lliurar-les a la policia aprofitant-se de la seva situació irregular. L'home, amb antecedents policials, ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la prostitució i ha passat a disposició judicial.