La Policia Nacional ha detingut a cinc noies que es dediquen a la prostitució per haver segrestat un home al barri Nervión de Sevilla que els hi devia 3.000 euros després d'una nit de festa boja. Els fets van passar el passat dijous en un pis d'aquest barri.

Les cinc noies van tancar l'home al lavabo d'un pis per cobrar els diners. La Policia Nacional ha detingut a les cinc dones per detenció il·legal i també a l'home, després de ser alliberat, acusat d'un presumpte delicte d'estafa.

Devia 3.000 euros a les prostitutes

L'home va mantenir tota la nit relacions sexuals amb les cinc dones i també va consumir diferents drogues que revenien les dones, tot i que en cap moment va pagar els serveis de les dones, arribant a deure 3.000 euros. L'home es va negar a pagar i les dones el van tancar per la força al lavabo.

Coche Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional va poder alliberar l'home del lavabo de la casa de barrets / EFE

La Policia Nacional, alertada per uns veïns, es van presentar al pis, que s'havia convertit en una casa de cites, i tot i que les dones asseguraven que no passava res, finalment van acceptar a la policia que tenien un client que devia 3.000 euros tancat al lavabo. L'home era un conegut de les prostitutes i sempre havia pagat els serveis, però la setmana passada no va voler pagar i va acabar tancat al lavabo.

Va acceptar que s'havia quedat sense diners

Quan els policies van obrir el lavabo del pis es van trobar l'home. Ell mateix va acceptar que havia mantingut relacions sexuals amb les cinc prostitutes, però que s'havia quedat sense diners per pagar els serveis. Quan es va negar a pagar, les dones el van tancar al lavabo contra la seva voluntat.

Les dones van quedar detingudes per detenció il·legal i l'home acusat d'un delicte d'estafa. Tots sis van quedar en llibertat amb càrrecs, a l'espera que s'aclareixin els fets.