Una prostituta ha generat un gran estat d'alarma entre la seva clientela en conèixer-se que és portadora del coronavirus i haver hagut de ser hospitalitzada.

Por d'haver-se contagiat

Modica és una ciutat mitjana, de poc més 54.500 habitants a la província de Ragusa, a l'illa de Sicília (Itàlia). Molts dels veïns viuen ara sota la preocupació d'haver estat contagiats de coronavirus.

Contagiats en un pis del centre

Els habitants de Modica, no tots, alguns d'ells, haurien contret la malaltia en les seves relacions amb una prostituta que ara ha hagut de ser ingressada a l'hospital de Foligno, municipi de 57.000 habitants, a la província de Perusa. per culpa dels efectes del COVID-19.

Prostituta - Viquipèdia

Alarma entre la clientela d'una prostituta ingressada a l'hospital per coronavirus / Wikipedia

La prostituta, una dona d'origen peruà, va llogar durant dues setmanes un apartament en el centre històric de Modica, pis en el qual va exercir de meretriu. Després de quinze dies, va abandonar la ciutat i va viatjar en tren i autobús fins a la regió d'Úmbria.

El dilema

Davant de tan delicada situació, l'alcalde de Modica, Ignazio Abbate, i els serveis sanitaris (ASP) s'han afanyat a fer una crida a la ciutadania: "Han de fer-se la prova del coronavirus totes les persones que hagin tingut contacte amb ella".

L'ASP també recorda que tota persona que hagi estat en contacte amb la dona està obligada a declarar-ho. Tot un dilema, doncs no només s'exposen a haver estat contagiats sinó que corren el risc que es descobreixi el seu petit gran secret.