Els veïns de Madrid han denunciat un prostíbul que seguia en funcionament tot i les ordres del confinament pel coronavirus, ja que les prostitutes rebien clients sense fer cas a les normes decretades durant l'estat d'alarma.

A ple rendiment

El prostíbul estava format per diversos blocs de pisos al passeig de Las Delicias i, segons els veïns, cada dia veien com els clients entraven i sortien. Fins a la setmana passada, el bordell seguia funcionant a ple rendiment i, per aquest mateix motiu, els veïns van avisar la policia, que va bloquejar l'entrada al prostíbul el passat cap de setmana.

Desplegament policial

"Des de dilluns veiem menys activitat, segurament per l'arribada de la policia. Abans els homes entraven i sortien a qualsevol hora i no els posaven multes. Haurien de tenir-ho controlat", declara un veí de la zona.

Davant el desplegament policial, el proxeneta va fugir i, actualment, hi ha un cartell a la porta amb un missatge que explica que "no reben clients des de què el president va ordenar tancar". No obstant això, diversos agents segueixen patrullant per la zona per assegurar-se de què no tornin a entrar més clients.

No és el primer cop que passa

No és el primer cop que  la prostitució complica el compliment de la quarantena. De fet, en un prostíbul de La Rioja, hi ha catorze persones aïllades, ja que s'hi van detectar diversos casos de coronavirus. A més, el passat dimecres els agents dels Mossos van desallotjar un prostíbul d'Osona perquè seguia rebent clients tot i les ordres de confinament.