Agents de la Policia Local de Sevilla han desallotjat aquesta matinada 55 persones que assistien a un comiat de soltera en un prostíbul. Els assistents incomplien tant els horaris com les mesures sanitàries establertes contra la propagació del coronavirus, a la salut de la promesa. Potser també hauran incomplert alguna regla moral... com reaccionarà el xicot a l'assabentar-se?

Desallotgen 55 persones reunides en un prostíbul

Segons informa Emergències 112 de Sevilla a les xarxes socials, a les 02:30 hores els agents s'han presentat en una sala del carrer Bórac, en el polígon Calonge, i han trobat 55 persones celebrant el comiat de soltera d'una dona. Es tracta d'una coneguda sala que funciona com a discoteca i club nocturn i promet a les seves clientes "autèntiques nits de passió".

Les persones desallotjades han estat denunciades per les infraccions comeses i, segons Efe, la sanció també s'ha estès al gerent de l'establiment, que estava obert malgrat les restriccions decretades.

Desallotgen 55 persones d'un prostíbul sevillà / Emergències de Sevilla

Desallotgen 55 persones d'un prostíbul sevillà / Emergències de Sevilla

La Policia Foral denuncia 52 incompliments de la normativa

La Policia Foral sevillana ha denunciat aquest cap de setmana a 52 persones per infraccions relacionades amb la normativa anti Covid. Divendres es van estendre 21 denúncies: 15 per 'botellón', 4 per ús de mascaretes, 1 per incompliment de les mesures de confinament perimetral i 1 per incompliment de l'horari de toc de queda. Dissabte, 31 denúncies més, amb alguna novetat: 15 denúncies han estat per reunions en grup superiors a les permeses, segons ha informat la Policia Foral. La 'festa franquícia', això sí, té amo i senyor: el macro comiat de soltera -inoblidable- al prostíbul sevillà.