Els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Civil, la Policia Local i Salvament Marítim han reprès al voltant de les vuit del matí d'aquest divendres la recerca del nadó presumptament abandonat pel seu pare menor d'edat al riu Besòs, a l'altura de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), després de més de dos dies de l'inici de l'operatiu.

Aquest dijous es va conèixer que la mare, de 13 anys, va donar a llum a l'habitació d'un hostal sense ajuda sanitària i que, després, el pare de 16 anys, es va dirigir al riu amb el nadó embolicat en una manta per desfer-se d'ell. Aquest divendres, el propietari de l'hostal ha explicat que va veure com el treien viu de l'establiment. Fins i tot, va arribar a preguntar-los quant temps tenia el menor i el pare va respondre que dues setmanes.

Els va preguntar quant temps tenia el menor i li van dir que dues setmanes

 

El jove progenitor va ser arrestat després de confessar els fets en una comissaria. Segons alguns testimonis, abans d'anar a explicar-lo a la policia, es va aturar en un bar, des d'on va trucar als seus pares i els va narrar el succeït.

Dimecres a la nit el magistrat de guàrdia de Menors va acordar l'internament en règim tancat per al menor detingut i la Fiscalia de Menors ha considerat, provisionalment, que els fets poden ser constitutius d'un presumpte delicte d'assassinat.