Una relació presumptament d'amor i sexe entre una professora de 37 anys i un alumne de 17 ha acabat de la pitjor manera possible. La docent ha estat detinguda per agressió sexual i l'enrenou ha sigut dels grossos al Navarre High School de Florida.

El que van començar com uns innocents missatges de text al mòbil, a poc a poc van anar pujant de to fins que el passat estiu la professora i l'alumne, en un campus esportiu, van mantenir relacions sexuals. Fins aquí, tot hauria pogut seguir la seva evolució o quedar-se en un romanç furtiu d'estiu però es va embolicar.

El noi va voler trencar la relació

El noi volia trencar la relació que mantenia amb la professora, Meghan Mary Rodriguez, que estava casada, però la docent va voler seguir amb la relació i va pressionar al menor d'edat per fer-ho. Aprofitant el seu poder sobre el jove, de qui n'era professora, el jove va seguir amb la relació.

Quan el jove no va poder més, aquest mes de març, va parlar amb els seus pares per explicar la situació i els hi va dir que no ho havia dit abans i que no havia trencat la relació per temor a ser suspés per la professora.

WearTV

Meghan Mary Rodriguez, la professora detinguda per abusar sexualment d'un alumne de 17 anys.

El passat mes de març la policia de Santa Rosa, on hi ha l'institut on va el jove, va rebre un avís anònim i van iniciar una investigació.

 

La professora, a presó per agressió sexual

Durant la investigació la dona ja va ser apartada de l'escola major on donava classes i el seu marit es va defensar assegurant que el jove havia enviat vídeos dient que la professora era "bonica".

El xèrif es va presentar a l'institut i després d'interrogar la professora i al noi, es va detenir la dona de 37 anys el passat 11 de juny per un presumpte delicte d'agressió sexual a un menor. La dona ha quedat ingressada a presó, segons recull el diari digital WearTV.com.