Natasha Miller va renunciar a la seva feina com a professora després de mantenir relacions sexuals amb un dels seus alumnes el 2006. Aquesta jove mestra tenia 23 anys quan va conèixer Hayden MacDonald, un noi de 16 anys que acudia a les seves classes de llengua al Tararua College de Nova Zelanda. Després de fer-se públic l'affair entre ambdós, la direcció de l'escola li va oferir a la docent dues opcions: deixar el seu lloc de feina o tallar la relació. Tretze anys després, Miller i l'estudiant estan casats i tenen tres fills en comú.

Sospites

Segons ha informat el NZ Herald, la "història d'amor" va començar el 2006, quan la professora -encara sense estar registrada en el Consell de Mestres- va començar a fer classes de llengua amb 23 anys al Tararua College de Nova Zelanda. MacDonald en tenia 16 aleshores i era un dels seus alumnes al centre. Ambdós van començar una relació d'amagat i van tenir relacions sexuals.

professora i alumne relació semblant

La mare de l'estudiant va ser la que va començar a sospitar que alguna cosa passava, en adonar-se que el seu fill es dutxava amb més freqüència i s'arreglava molt abans de cada classe de llengua. En ser confrontat per la seva progenitora, l'alumne va confessar que tenia el número de la seva mestra al mòbil i els seus pares van acudir amb la informació a la professora i a la direcció del centre. Miller es va veure entre l'espasa i la paret: deixar la seva feina o tallar la relació. Va decidir fer cap a casa del director de l'escola i va presentar la seva renúncia.

Professors

Tretze anys després, la parella s'ha casat i tenen tres fills en comú. MacDonald treballa com a professor de música a temps parcial a l'escola secundària de Dannevirke i Miller és degana d'una guarderia de la zona.