Una mestra de 40 anys ha estat detinguda per presumptament tenir relacions sexuals amb un estudiant menor d'edat a Califòrnia. Es tracta d'Elvia González, mestra de matemàtiques de primer any a l'escola secundària McFarland.

El Districte Escolar Unificat de McFarland ha explicat que la víctima va informar divendres passat al director de la seva escola secundària sobre contingut inapropiat. "L'avís inicial que ens va arribar va ser que hi havia algun tipus de contingut d'un alumne al telèfon d'un mestre", ha dit Janet Davis, cap de policia interina del departament de policia de McFarland.

La docent li enviava missatges dient-li que no podia viure sense ell

 

Llavors, les autoritats van començar a investigar els fets i van descobrir que la professora havia mantingut "relacions sexuals amb un menor" i van procedir a la seva detenció. Durant la investigació, els agents van tenir accés al telèfon del menor, en el qual hi havia missatges de la docent on li deia que no podia viure sense ell i el convidava a esmorzar, informa Daily Mail.

L'Escola Secundaria Mcfarland està oferint serveis d'assessorament a estudiants i al personal en el cas que mostrin signes d'angoixa emocional. "Creiem que és només una víctima, però si algú té més informació o creu que hi ha altres víctimes potencials o qualsevol altra cosa, haurien de trucar-nos", ha dit Davis. La policia ha manifestat que qualsevol pot trucar a la seva línia directa anònima o enviar un missatge de text a l'1-855-435-7623.