Un jutjat de Barcelona investiga un professor i entrenador de La Salle Bonanova per, presumptament, haver agredit sexualment i abusat de dos exalumnes quan eren menors d'edat, segons els Mossos d'Esquadra.

Una de les víctimes va denunciar el presumpte abusador el passat 8 d'octubre, mentre que l'altra ho va fer el 25 d'octubre a la comissaria de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Els presumptes abusos denunciats en primer lloc van ocórrer entre 2010 i 2012, mentre que els denunciats per l'altra víctima van tenir lloc entre 2004 i 2005. Aleshores, totes dues eren menors, de 16 anys.

La Salle Bonanova ha apartat al professor

El centre La Salle Bonanova ha enviat un comunicat intern a les famílies per informar que col·labora amb la justícia en l'aclariment dels fets. El professor i entrenador sospitós ha estat apartat per la direcció i està de baixa, de manera que actualment no exerceix cap funció educativa el centre. 

L'escola La Salle Bonanova és un centre educatiu privat i mixt, dels Germans de les Escoles Cristianes, situat al barri de Sant Gervasi-la Bonanova de Barcelona. Va ser fundada al 1889 i és considerada una de les millors escoles a Catalunya i a Espanya. 

Hi haurà ampliació.