Alumnes i exalumnes de l'Institut Castellar del Vallès del municipi homònim denuncien assetjament sexual, verbal i físic, durant anys per part del professor d'educació física del centre. 

Assetjament físic i verbal durant anys

"Em va fer un petó quan estàvem sols a classe. Tenia 16 anys. Curs 2014-2015". "Es va ficar als vestidors de la classe de la meva germana quan estaven a les dutxes i deia si necessitaven ajuda". "Per saltar el poltre ens agafava de la cintura i el cul". 

Aquests són només alguns dels testimonis d'alumnes i exalumnes de l'Institut de Castellar per denunciar l'assetjament sexual, tant verbal com físic, per part del professor d'educació física del que han estat víctimes durant anys. Ho expliquen en un manifest publicat en un compte a Instagram obert expressament per visibilitzar els abusos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I a tu què t'ha fet

El compte es diu A tu què t'ha fet i ja compte amb més de 4.000 seguidores i seguidores. Hi ha desenes de testimonis de víctimes d'assetjaments. Fets extremadament greus que fins ara havien estat silenciats. En aquest sentit, les víctimes critiquen que el centre ha estat durant tot aquest temps còmplice i silenciador del professor. 

Assetjament Institut Castellar del Vallès / Twitter_Elisenda Rovira Olivé

Les víctimes titllen el centre de còmplice en el presumpte cas d'assetjament sexual de l'Institut Castellar del Vallès / Twitter_Elisenda Rovira Olivé

 

El Departament d'Educació l'ha apartat mentre l'investiga

El Departament d'Educació ha decidit apartar de manera cautelar al professor mentre l'investiga per aquests casos de presumpte assetjament sexual. Ahir dijous a primera hora del matí alumnes, exalumnes i familiars es van concentrar a la porta del centre per exigir l'expulsió definitiva.

Assetjament Institut Castellar del Vallès 2 / Twitter_ Elisenda Rovira Olivé

Alumnes, exalumnes i familiars es van manifestar ahir a les portes de l'Institut Castellar del Vallès per demanar l'expulsió definitiva del professor d'educació física acusat de presumpte assetjament sexual / Twitter_Elisenda Rovira Olivé

Més testimonis

Mentrestant el perfil d'Instagram continua recollint el testimoni de les víctimes. "Si feu el ball amb faldilla us pujaré un punt la nota"."Les noies han de fer educació física amb faldilla i tanga". "Aquesta nit he somniat amb tu, però no et puc dir què passava". "Si et segueixes traient més roba, m'empalmaré"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha ridiculitzat i avergonyit durant més d'una dècada amb els seus comentaris

A post shared by @ atuquethafet_ on