La Policia Nacional investiga un professor de l'escola pública Andrés García Soler de Lorca (Múrcia) després de les denúncies presentades per tres famílies d'alumnes d'Educació Infantil, de quatre anys, per presumptes abusos sexuals. Els menors han deixat d'anar al centre.

Els menors han deixat d'anar al centre

 

La denúncia va ser interposada la setmana passada, moment en què la Conselleria d'Educació i l'Ajuntament de Lorca van activar el protocol per investigar els fets, informa el diari La Verdad. Les mateixes fonts han assenyalat que la investigació no està tancada i que no s'han produït detencions.

La Conselleria d'Educació ha informat que, a través del servei d'Inspecció, està en contacte directe amb l'equip directiu del centre per oferir-li l'assessorament necessari. Es tracta d'un cas que "està en mans de la Justícia", per la qual cosa la Conselleria no confirma ni desmenteix cap informació que "pugui afectar l'activitat normal dels centres". La Comunitat Autònoma ha demanat "màxima prudència i respecte davant d'aquests presumptes casos i tranquil·litat" a l'espera que dictaminin els jutges.