El resultat de l'informe preliminar de l'autòpsia de Blanca Fernández Ochoa es farà esperar. Els forenses de l'Institut Anatòmic Forense de Madrid no han pogut completar aquest dijous les proves clíniques de les restes mortals de l'esportista, tal com estava previst en un principi.

El mal estat del cos no ha permès certificar que es tracti de Blanca a través de les empremtes dactilars

L'avançat estat de descomposició del cos, degut a les altes temperatures que hi havia a la zona, complica la feina del personal del laboratori, que encara no ha pogut identificar el cadàver ni saber si la mort va ser accidental o no. El mal estat del cos no ha permès certificar que es tracti de Blanca a través de les empremtes dactilars, per la qual cosa s'haurà d'esperar al resultat de les proves d'ADN.

Finalment, doncs, l'informe preliminar de l'autòpsia no estarà llest fins aquest divendres. Algunes fonts, però, asseguren que la germana de Blanca ha pogut identificar el cadàver per un tatuatge i un braçalet.

L'informe final podria trigar dies o setmanes

Sigui com sigui, encara que l'informe preliminar de l'autòpsia determinarà la causa de la mort de Blanca Fernández Ochoa, hi ha mostres que s'han d'analitzar en laboratoris i que podrien trigar setmanes en tenir el resultat. Això pot fer que les circumstàncies exactes de la mort no se sàpiguen fins a d'aquí a uns dies.

El retard en l'informe preliminar de l'autòpsia podria retardar també la incineració del cadàver que, en un principi, la família tenia previst poder fer aquest divendres al matí al crematori de Pozuelo de Alarcón.

D'altra banda, aquest dijous també s'ha sabut que a la motxilla de Blanca no només hi havia el menjar que va comprar a la botiga abans de marxar cap a la muntanya. Al costat del cadàver s'hi van trobar pastilles i una ampolla de vi.