Un home ha estat condemnat a 14 anys de presó per violar una nena que havia adoptat als 8 anys. La mare va abandonar la nena i l'acusat va tenir el "gest admirable", segons els seus veïns, d'adoptar la petita, encara que en realitat volia convertir-la en la seva esclava sexual: "Prepara't per a aquesta nit, per a això et vaig criar i t'he entrenat".

L'acusat, de 68 anys, nascut a Santa Rosa (Paraguai) i ara resident a Posades (Argentina), ha reconegut davant de la Justícia haber abusat de la nena durant quatre anys. Al principi va ser sotmesa a grapejos i, després, a reiterades violacions violentes. Finalment, la petita va fugir de casa del seu pare i va marxar a casa de la seva tieta, publica el diari Clarín.

La mare va abandonar la nena i l'acusat la va adoptar per convertir-la en la seva esclava sexual

 

Amb tot just 12 anys, la nena va presentar una denúncia contra el seu pare per violència de gènere. Després d'interposar-la, li van realitzar proves a l'hospital que van revelar que els seus genitals presentaven esquinços compatibles amb abusos.

L'acusat ha reconegut davant dels jutges els fets i ha estat condemnat a 14 anys de presó pels delictes d'"abús sexual simple, diversos fets en concurs real, abús sexual amb accés carnal, agreujat per l'edat de la menor i per la situació de guarda i convivència".