El jutge ha decretat presó sense fiança per un dels tres detinguts per la presumpta violació d’una noia de 28 anys a Terol aquest divendres. Els altres dos han quedat en llibertat sota fiança.

Els tres nois de 21, 24 i 29 anys són d’origen guineà i van ser detinguts dissabte per la presumpta agressió sexual a una noia de 28 anys en un bar de Terol. Dos dels detinguts es troben en situació irregular a Espanya.

Els nois són d'origen guineà i tenen entre 21 i 29 anys

Els fets van passar la nit de divendres al lavabo d’un bar de La Zona de la capital on segons va denunciar la noia, els tres joves van agredir-la. Ella va aconseguir desfer-se dels agressors i avisar a la policia que va procedir a la detenció de tots tres.

Posteriorment la víctima va reconèixer els tres homes com els seus agressors i diumenge ja van passar a disposició judicial. El jutge ha decretat per un d’ells presó sense fiança mentre que els altres dos han quedat en llibertat sota fiança.

Un 2020 negre

Aquest és el tercer cas d’agressió sexual que es coneix aquest 2020.

La nit de Cap d’Any, a Múrcia, tres nois de nacionalitat afganesa van violar, presumptament, tres germanes nord-americanes. Dissabte, tots tres quedaven en llibertat sense fiança mentre es manté oberta la investigació.

Diumenge, també es va saber que la policia havia detingut set nois d’origen magrebí per la presumpta agressió sexual a una noia a Orkoien, Navarra. Tres d’ells van ingressar a presó.