La jutge de Guàrdia de Rubí (Barcelona) ha acordat aquest diumenge presó provisional, comunicada i sense fiança per l'home de 52 anys que el 31 d'octubre va ser detingut després d'haver confessat haver matat la seva dona a Castellbisbal (Vallès Occidental).

No constaven antecedents judicials de violència entre la parella

L'acusat es va presentar cap a les 23.00 hores de dijous a la comissaria de la Policia Local de Castellbisbal i va confessar haver matat a la seva parella.

Diverses dotacions policials es van dirigir al lloc dels fets, una construcció en un hort a prop de Castellbisbal, localitat on vivia la parella, i van trobar el cos sense vida de la víctima.

El TSCJ va informar després dels fets que no constaven antecedents judicials de violència entre la parella, que tenen quatre fills. La família va arribar fa anys del Marroc i es va integrar bé a la població.

Aquest dilluns, concentració al municipi

L'Ajuntament de Castellbisbal va decretar tres dies de dol al municipi, amb les banderes onejant a mig pal, i ha convocat tota la població a una concentració aquest dilluns a les 18.00 hores a la Plaça de l'Església com a mostra de condol i en suport als familiars de la víctima.