Un jutge ha acordat avui enviar a la presó el jove, un marroquí de 18 anys, detingut dimecres passat a Barcelona després de robar el telèfon mòbil a un turista i atacar amb una navalla un bomber fora de servei i un testimoni que el van perseguir i van acorralar, fins que va poder ser arrestat per un mosso fora de servei.

Segons han informat fonts pròximes al cas, el jutge de guàrdia ha acordat l'ingrés a la presó d'aquest detingut, que dimecres passat va assaltar cap a les 14.30 hores un turista al centre de Barcelona i li va robar el mòbil.

El jove va lliurar el mòbil a dos companys i tots tres van fugir en direccions oposades. Un testimoni i un bomber fora de servei que eren a la zona van perseguir a la carrera el lladre, fins que el van poder atrapar i acorralar al carrer de Príncesa de Barcelona.

Va apunyalar als dos homes

En veure's acorralat, el jove va brandar una navalla, amb la qual va atacar el testimoni i el bomber, que van patir lesions lleus.

Quan el jove estava acorralat pel testimoni i el bomber, es va acostar al lloc un mosso fora de servei, que va poder detenir-lo.

En un primer moment, el detingut va indicar als Mossos que era menor d'edat però posteriorment, una vegada efectuades les oportunes comprovacions policials, es va confirmar que és major d'edat.