Lewis Bennet, de 42 anys, ha estat condemnat a vuit anys de presó a Florida per matar la seva dona de 41 anys, Isabella Hellman, durant la lluna de mel en un vaixell de la seva propietat. L'home ha demanat perdó a la família de la víctima durant el judici.

Quatre mesos després de la desaparició, va anar a cobrar l'herència

 

Isabella suposadament va desaparèixer mentre la parella passejava en un catamarà a uns 48 quilòmetres de les Bahames, el maig del 2017. Bennett, un mariner britànic amb títol de capità, explica que el vaixell en què navegaven es va enfonsar, ell es va salvar i ella mai no va aparèixer, segons publica el diari Clarín.

Bennett va ser trobat un dia després fora de perill, a bord del bot d'emergència, i va relatar que la seva embarcació havia estat colpejada per un objecte desconegut i que durant l'emergència no va saber on era la seva esposa, a qui va veure per última vegada la nit anterior de l'accident.

catamaran Lewis Benet

Benett va provocar el naufragi del seu propi catamarà

Feia quatre anys que estaven junts, tenien una filla de nou mesos i vivien a Delray Beach, al nord de Miami. La recerca d'Hellmann, que era agent de béns arrels, va ser suspesa per la Guàrdia Costanera el 18 de maig, quatre dies després de la seva desaparició.

A només quatre mesos de la desaparició de la seva esposa, Bennett, de 41 anys, va anar a la Justícia i va presentar la "presumpció de mort" de la seva dona per cobrar l'herència. Aquest tràmit sol realitzar-se després dels cinc anys d'absència d'una persona. Hellman havia deixat molts diners i una propietat, que l'anglès volia cobrar.

L'FBI va dir que els portells del catamarà havien estat oberts i el casc es va fer malbé des de dins. Els pares de Bennett, que viuen a Escòcia, estan criant la filla de la parella, que complirà tres anys al juliol.