Una mare ha estat condemnada a sis mesos de presó després d'agredir física i verbalment al cap d'estudis i a la directora de l'escola del seu fill de 12 anys.

Segons Las Provincias, la mare va anar al col·legi Giner de los Ríos d'Albacete el febrer del 2017 per demanar explicacions, ja que el seu fill havia estat expulsat uns dies. Una vegada allà, va acusar el cap d'estudis de tenir "mania" al seu fill i el va insultar, dient-li "fill de puta" i "marica" mentre l'agafava del coll.

Va acusar el cap d'estudis de tenir "mania" al seu fill i li va dir "fill de puta" i "marica"

 

Moments després, va entrar la directora al despatx i va tractar de tranquil·litzar la mare, que es va posar encara més nerviosa quan li va fer saber que denunciaria el seu fill per haver apedregat el seu cotxe. Com a conseqüència, va soltar el cap d'estudis, es va adreçar cap a la directora i la va clavar una bufetada.

La fiscalia sol·licitava una pena de dos anys de presó per un delicte d'atemptat contra un funcionari públic, encara que finalment ha estat condemnada a sis mesos, per la qual cosa no ingressarà a presó perquè no té antecedents penals.