L'home de 48 anys que va apunyalar, presumptament, la seva parella de 43 amb un ganivet de cuina ha estat empresonat per ordre del jutge.

Els fets van passar aquest divendres, al voltant de les 7.50 hores al número 5 del carrer Vázquez Varela de Vigo (Pontevedra). La parella s'estava discutint quan l'home va empunyar el ganivet.

Discussió en un pis pastera

L'home i la dona viuen junts en un traster reconvertit en habitatge que està a l'àtic de l'edifici. Els veïns de la zona denuncien que, en conjunt, són quatre pisos diminuts en els quals la gent "ve i va". "Són pisos pastera", asseguren.

A primera hora del matí, la parella es va posar a discutir al seu habitatge, i en un moment donat, l'home la va apunyalar.

Retingut per un veí

Després de ser agredida, la dona va poder sortir al carrer i demanar ajuda. Un veí, que va escoltar els crits, va sortir de la seva casa i va retenir l'home, que anava amb una motxilla i s'havia posat un casc per fugir en moto.

El veí va agafar el vehicle i va esperar que arribés la policia, que va detenir l'agressor i el va traslladar a la comissaria.

La dona està estable

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Álvaro Cunqueiro. Va ingressar amb una punyalada al pit dret i talls superficials al coll, però està estable i la seva vida no corre perill.

Per la seva banda, els agents van requisar l'arma del crim, que l'agressor portava a la motxilla.

La dona no havia interposat cap denúncia per maltractaments contra la seva parella.

No ha declarat

Després de ser detingut, l'home no ha volgut declarar. Tot i això, segons ha pogut saber el Faro de Vigo, l'agressor va dir al veí que l'havia retingut que la dona "s'havia autolesionat".

Aquest dissabte al matí, després de prestar declaració davant del jutge de guàrdia, ha estat empresonat.

Ara el Jutjat de Violència de la Dona de Vigo es farà ara càrrec del cas, de manera que l'home haurà de passar una altra vegada a disposició la setmana que ve.