Els Mossos d’Esquadra han detingut la dona del viral vídeo del robatori al Mercadona de Cerdanyola del Vallès del passat 23 d’octubre. La van detenir el passat dilluns, 28 d’octubre, i es tracta d’una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Terrassa, tal com ha informat la policia catalana en una nota de premsa. L’acusen de ser la presumpta autora de dos robatoris violents en dos supermercats Mercadona.

Els dos fets van succeir de la mateixa manera i en dos establiments comercials de la mateixa marca. La dona entrava al Mercadona acompanyada d’un nen que portava en un cotxet i d’una altra menor.

Un cop dins amagava en el cotxet diversos productes i intentava fugir per la sortida habilitada sense compra, tal com es va poder veure en un vídeo que es va fer viral la setmana passada.

Agressiva amb els treballadors

En els dos casos la dona va ser detectada pels treballadors de l’establiment i la van aturar abans de sortir del local. També en les dues ocasions, la dona, quan es va adonar que no la volien deixar marxar amb els productes sostrets, es va posar agressiva i va insultar i agredir a tots aquells que la volguessin retenir. La baralla va acabar quan l’arrestada i els dos menors que l’acompanyaven, després de retornar part del material robat i sense deixar d’empentar i de cridar als treballadors, van aconseguir fugir del lloc.

El primer robatori va ser el 9 de juliol a Barberà del Vallès i el segon el 23 d’octubre a Cerdanyola del Vallès. Les imatges virals dels fets i la investigació policial posterior van permetre la identificació de la dona i la seva detenció el 28 d’octubre a la mateixa comissaria de Cerdanyola.

A presó

La dona ja havia comès fets delictius similars a Barberà del Vallès, Rubí, Terrassa i Torredembarra, tal com ha informat la policia en una nota de premsa. Dimecres 30, l’arrestada va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.