El jutge que porta el cas de la mort de la Mariona ha decretat presó preventiva per en Farid, l'amo del bar de l'avinguda Mistral de Sant Antoni on van trobar el cos sense vida de la noia de 17 anys. El magistrat del Jutjat d'Instrucció número 19 de Barcelona s'ha entrevistat amb el detingut aquest divendres al departament de psiquiatria del centre hospitalari on està ingressat sota custòdia policial.

En Farid va ser detingut durant la tarda d'aquest dimarts per una patrulla de la Guàrdia Urbana, que va veure que portava la roba tacada de sang. Quan els agents van contactar amb la central van comprovar que l'home de 32 anys era el propietari del bar on acabaven de matar una noia de 17 anys.

Els fets haurien tingut lloc a primera hora de la tarda, quan la víctima i el seu xicot passejaven per l'avinguda. Els joves van començar una discussió que va anar pujant de to fins que en Farid -que en aquell moment obria la porta de la cafeteria- va convidar la menor a entrar dins del local.

Els Mossos d'Esquadra han descartat que es tracti d'un cas de violència masclista i encara estan investigant què va passar a l'interior de l'establiment i quins van ser els motius que haurien portat al propietari a apunyalar la noia, a qui no coneixia i amb qui no havia mantingut cap tipus de contacte anterior.