A les set de la tarda d'aquest diumenge un pres de la presó de Mas d'Enric (Tarragona) ha agredit de manera violenta una de les funcionàries del centre. Un dels reclusos, en el moment de sortir de les cel·les per anar cap al menjador, s'ha enfrontat amb una de les funcionàries i li ha donat diversos cops per tot el cos.

La funcionària ha pogut activar el servei d'emergència del centre i un company seu, el cap de guàrdia del mòdul 6, ha anat a ajudar-la per intentar reduir el pres conflictiu. La dona ha rebut diversos cops per tot el cos i l'home, després de rebre una empenta del pres, ha caigut per escales. Els dos membres del personal de la presó que van intervenir en la trifulga van haver de rebre atenció mèdica.

A la cel·la d'aïllament

Tot i que semblava que el pres podia aconseguir el control de la situació, havent guanyat la batalla amb els dos funcionaris, per sort, els reforços amb material antiavalots van poder accedir al mòdul 6 i retenir al pres violent i poder-lo traslladar a una cel·la d'aïllament. Segons han detallat fonts dels sindicats dels funcionaris de presons, el reclús és de gran envergadura i té molta força.

Finalment l'home va poder ser traslladat en aquest espai de la presó, una zona de càstig per presos violents. Des dels sindicats s'assegura que l'incident hagués pogut acabar en tragèdia i lamenten que ningú els escolti. La seva demanda, que es repeteix cada cop que hi ha incidents, és que falta personal a les presons catalanes, cada cop més poblades.