Un pres en llibertat condicional ha mort atropellat en sortir de la presó de Basauri (Biscaia). Els fets han tingut lloc a primera hora del matí, quan un vehicle grua ha atropellat la víctima, que havia acudit al centre penitenciari per realitzar una entrevista de control. Els serveis d'emergència no han pogut fer res per salvar-li la vida a l'home a causa de les ferides de gravetat que presentava al cap.

Segons han informat fonts de l'Ertzaina, l'accident ha passat a les nou i mitja del matí al carrer Lehendakari Aguirre de la localitat biscaïna, quan un vehicle grua ha atropellat l'home, de 36 anys, i aquest ha quedat estès a la via patint ferides de gravetat al cap. Després de personar-se al lloc els serveis d'emergència, el metge que ha atès la víctima només ha pogut certificar la seva mort.

La víctima és un exertzaina condemnat per tràfic de drogues que es trobava en llibertat condicional i que havia acudit al centre penitenciari per realitzar una entrevista de control, informa El Correo.