La Policia Nacional ha detingut una veïna de Gijón de 52 anys per intentar acabar amb la vida de quatre cadells de gos després de posar-los en una bossa dins d'un bagul congelador.

Segons ha informat la Comissaria, dilluns, cap a les 21.00 hores, els agents van acudir a un habitatge de la zona rural de Gijón, on un testimoni afirmava que la propietària de diversos gossos havia manifestat la intenció d'acabar amb la vida dels cadells perquè "no podia fer-se càrrec d'ells".

Els policies van aconseguir reanimar-los donant-los calor i tapant-los amb una manta

 

Davant de la possibilitat que la dona materialitzés la seva amenaça, una dotació policial es va dirigir fins a la casa per comprovar l'estat dels animals. Una vegada al lloc indicat, la dona no va respondre als requeriments dels agents i es va negar a obrir la porta, però, finalment, els agents van aconseguir accedir a la casa.

Els policies van localitzar quatre cadells de gos amb molt pocs dies de vida posats dins d'una bossa de plàstic en un bagul congelador. Immediatament, els policies van aconseguir reanimar-los donant-los calor i tapant-los amb una manta. La dona ha estat arrestada per un delicte de maltractament animal.