Tres policies de Nova York van haver de ser hospitalitzats la nit de dilluns a dimarts després de beure uns batuts suposadament contaminats amb clor. Es va obrir una investigació que ha pogut esbrinar que el problema va ser accidental i que no es va tractar d'un atac contra els agents.

Els policies, que estaven assignats a Manhattan per fer front a les protestes violentes que continuen celebrant-se cada dia a la ciutat, no van sofrir danys greus i ja han estat donats d'alta.

Aquest dimarts, el cap de detectius de la Policia de Nova York, Rodney Harrison, va anunciar que després d'una "investigació en profunditat" s'ha determinat que no va haver-hi cap mena de conducta criminal per part dels empleats de l'establiment de la cadena Shake Shack on van passar els fets.

Investigació per la sospita d'un atac contra la policia

Segons fonts policials citades pel diari New York Post, es creu que la solució química que s'usa per a netejar la màquina amb la qual el restaurant prepara els seus batuts no s'havia netejat com cal.

Els agents afectats per l'incident, segons les fonts citades pel rotatiu novaiorquès, van notar un sabor estrany només provar les begudes, per la qual cosa van ser traslladats a un hospital de la zona.

Alerta dels sindicats

Sindicats policials havien suggerit en un primer moment que l'episodi era un atac contra la policia i van avisar als seus companys perquè es mantinguessin alerta en tot moment i inspeccionessin amb cura tots els aliments que compressin.