Les autoritats argentines investiguen la violació que va patir una noia al campus de la Universidad Nacional de Córdoba (UNC) aquesta setmana. La noia i la seva parella, d'uns 25 anys, eren a l'interior d'un cotxe mantenint relacions sexuals i un policia, d'uns 20 anys i que era l'encarregat del punt de control de la zona, se'ls hi va acostar i després d'estar espiant-los una estona, els va cridar l'atenció.

Tal com es pot veure en unes càmeres de seguretat, el policia fa sortir el noi del vehicle i hi xerra durant una estona. Li explica que pot ser imputat per haver mantingut sexe en aquell lloc, per escàndol públic. Però els hi ofereix una "solució".

Va entrar al cotxe i va violar la noia

El noi torna a entrar al cotxe però en surt al cap de poca estona i és llavors que l'agent de la policia entra al cotxe. Després de vuit minuts en va sortir. Segons la parella, va ser en aquest temps que el policia va violar la noia.

La noia ha explicat que el policia va amenaçar a la seva parella de detenir-lo si no podia mantenir relacions sexuals amb la noia. Quan la denúncia va arribar a la fiscalia es va decidir detenir el policia acusat d'un presumpte delicte d'abús sexual amb accés carnal i se'l va retirar del servei.

captura pantalla argentina

Captura de pantalla de les càmeres de seguretat de la zona, amb el cotxe.

Les imatges de seguretat del campus han servit per detallar els horaris dels fets i demostrar que el policia va estar espiant a la parella i després va pujar al cotxe.