Un oficial de la Policia de Texas (Estats Units) va matar de diversos trets a una dona moments després que aquesta li advertís a crits que estava embarassada, fet que va ser captat en vídeo per un veí dilluns a la nit, expliquen diversos mitjans locals.

L'oficial estava patrullant un complex d'apartaments i va intentar arrestar la dona, de 45 anys, que l'agent ja coneixia perquè tenia comptes pendents amb la justícia. En el vídeo se sent la dona dir-li a l'oficial: "M'estàs assetjant" i "Estic caminant cap a casa meva".

Llavors, el policia prova d'emmanillar la dona, però ella s'allibera, moment en què l'agent dispara la seva pistola elèctrica Taser i ella cau a terra. Després es produeix una baralla i la dona li pregunta a crits "Per què?", però l'oficial no respon i continua intentant arrestar la dona, que agita els braços i crida: "Estic embarassada!".

"M'estàs assetjant, estic caminant cap a casa meva"

 

La lluita va continuar i la dona "va obtenir el control del Taser i el va utilitzar contra l'oficial". En el vídeo es veu l'agent que retrocedeix i dispara en cinc ocasions contra Shantay Turner. L'oficial, amb 11 anys d'experiència, al·lega que es "va veure obligat" a disparar a la dona, després que ella aconseguís la pistola elèctrica i la utilitzés en contra seu, encara que l'uniformat no va patir ferides greus. La policia també ha indicat que l'autòpsia determinarà si estava embarassada o no.