Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual molt violenta que s'ha produït aquest divendres a primera hora del matí a Ciutat Vella, just davant del Museu Marítim de Barcelona, una zona molt concorreguda pels turistes, segons ha avançat SER Catalunya.

L'agressor li ha partit el llavi i li ha arrencat un tros d'orella

 

La dona caminava ferida pel passeig de Colom quan operaris del servei de neteja l'haurien trobada i els hi hauria explicat que un home l'havia colpejat i agredit sexualment. La Guàrdia Urbana de Barcelona, ​​que ha estat la primera a atendre els fets, ha explicat que la dona presenta contusions i ferides a la cara, que té el llavi trencat i un tall profund a l'orella.

La violació s'hauria produït al voltant de les cinc de la matinada, segons un testimoni. Una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat a la dona, que estava "en estat de xoc", fins a l'Hospital Clínic, on està ingressada.

La policia ha examinat la reixa del claveguerama a la recerca de material útil

 

Un equip d'investigació especialitzat ha examinat a fons la zona acordonada, inclosa la reixa que dona al clavegueram que hi ha a l'esplanada, ja que hi podria haver anat a parar material útil per aclarir el cas. A la zona hi ha restes de sang. 

La policia s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i un testimoni els ha aportat dades sobre l'autor de l'agressió, a qui segueixen buscant.