Un professor a la Xina ha donat que parlar aquesta setmana per la radical decisió que va prendre en veure que les seves alumnes arribaven maquillades a classes. En un vídeo no exempt de polèmica es pot veure com un grup d'alumnes fa una fila abans d'entrar a l'a escola mentre el professor introdueix el seu drap en un recipient amb aigua i els treu el maquillatge una per una. 

Les menors d'edat mostren cares de desgrat i resignació davant de la situació, ja que no volen treure's el maquillatge. El fet va tenir lloc a l'Escola Secundària Número 3 de Sansui (Xina). L'establiment ha opinat que les accions del professor estan justificades ja que les alumnes tenen prohibit anar a classe amb el rostre maquillat, informa Mag.

La iniciativa del professor ha generat tota mena d'opinions. Alguns s'han mostrat indignats i consideren que les mesures preses són injustes, ja que les alumnes no mereixen ser tractades d'aquesta forma. D'altres, consideren que les mesures adoptades per la institució són necessàries i mereixen ser repetides en altres escoles.