Segona part de l'operatiu policial per desmantellar la banda de lladres georgians que porten diversos mesos instal·lats al plató de la sèrie d'èxit de TV3 Merlí. Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia, han iniciat aquest dimecres al matí el desallotjament judicial de la nau on es va gravar la famosa sèrie.

Durant l'operatiu, han fet fora de l'edifici tots els okupes, de manera que no hi quedi ningú dins. Amb aquesta actuació pretenen buidar definitivament les instal·lacions dels delinqüents que s'hi han instaurat. En total s'han identificat a més de 100 persones, la majoria de nacionalitat georgiana. La Policia Nacional ha detingut 20 persones per incomplir la Llei d'estrangeria.

Tenen els veïns atemorits 

Els veïns expliquen a ElCaso.cat que fa un any que es va instal·lar aquest grup de persones a l'antiga escola i que viuen atemorits: la farmàcia només obre trucant al timbre, una fruiteria ha hagut de posar càmeres i un supermercat de l'avinguda principal del barri ha hagut de posar arcs detectors.

La propietària d'una de les fleques del barri explica que no pot aguantar massa més. Els homes els entren a la botiga cada dos per tres i se'ls emporten pastissos que tenen a l'aparador i begudes que guarden en una nevera. Quan entren ja pateixen. Un dels dies que els van plantar cara un d'ells s'hi va girar amb una navalla. 

Guillem RS

Furgons policials per a desallotjar la nau. Guillem RS