Atenció a la desagradable sorpresa que s'ha endut una parella quan s'anava a menjar una pizza comprada en un conegut restaurant: s'hi han trobat una esvàstica nazi a sobre feta amb el pepperoni.

Ho explica Misty Laska, una dona d'Ohio (Estats Units), en una piulada al seu perfil de Twitter que ja s'ha fet viral. El seu home es va aturar a un establiment Little Caesars en sortir de la feina per agafar alguna cosa per menjar. Va encarregar una pizza de formatge i pepperoni.

La desagradable sorpresa va venir quan va obrir la caixa en arribar a casa i va descobrir que els talls d'aquest salami especiat formaven una esvàstica. "Estic molt decebuda. És molt trist, pertorbador i gens divertit. Això no són bromes que facin gràcia i no s'haurien de fer en el treball”.

Pizza Esvástica

Aquesta ha estat la desagradable sorpresa que s'ha endut la parella quan ha obert la capsa de la pizza i han vist que el pepperoni formava una esvàstica / Twitter_Misty Laska

Expressant el seu empipament

Misty i el seu marit Jason van intentar contactar reiterativament amb la pizzeria. Cansats de no poder comunicar-se amb els responsables del local, van optar per explicar la seva nefasta experiència a Twitter. “Va ser el moment en el qual decidim mostrar el que havia succeït, per a expressar el nostre empipament i que tots els nostres amics i familiars sàpiguen el tipus de lloc que és Little Caesars”, comenta Jason.

Tolerància zero

Rere Pizza Hut i Domino's Pizza, Little Caesars és la tercera cadena de pizzeries més gran dels Estats Units. En un comunicat enviat a la cadena CNN, un representant de la companyia va explicar que “tenim zero tolerància amb el racisme i la discriminació de qualsevol forma.

Estem molt decebuts pel succeït, ja que aquesta conducta va en contra dels nostres valors. També ens hem posat en contacte amb els clients per parlar del que va passar”.