Cap de setmana mogut en diverses ciutats de la rodalia de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra i diverses policies locals han obert una investigació per aclarir qui és l'home que ha cremat una desena de contenidors aquests darrers dies a Badalona, Sabadell i Montornès del Vallès.

La policia de Badalona ha informat que, juntament amb els Mossos, estan investigant els incendis. Fonts municipals han explicat que s'han cremat, només al terme municipal de Badalona, uns deu contenidors en diversos punts de la ciutat. El mateix piròman, segons les primeres investigacions, també és l'autor d'altres incendis en altres punts de l'àrea metropolitana de Barcelona.

S'han registrat incendis en altres punts de ciutats com Sabadell i Montornès del Vallès. La policia de Badalona, segons les primeres investigacions, assegura que l'home que està provocant els incendis és el mateix i que es mou per aquests municipis propers calant foc a contenidors.

Incendios Badalona

Imatge dels incendis de contenidors a Badalona / Badalona 24H

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han confirmat que investiguen els incendis, que es desvinculen dels aldarulls de Barcelona, però no confirmen, a hores d'ara, que es tracti de la mateixa persona.

Més incendis

Aquest cap de setmana els incendis s'han intensificat, però fa dies que duren els incidents. En alguns incendis s'han cremat també cotxes que estaven aparcats al costat dels contenidors incendiats.

"Tots els esforços", segons Albiol

En una nota de premsa, l'alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que la Guàrdia Urbana de Badalona dedicarà tots els esforços necessaris "per a enxampar a aquest piròman, que a més de cometre un acte delictiu amb la crema de contenidors, se salta el toc de queda".

Fonts policials asseguren que a hores d'ara encara no hi ha cap persona identificada i que policies de diverses comissaries i policies locals estan treballant per posar els seus avenços en comú per caçar aquest delinqüent.