Un home de 43 anys ha estat detingut per robar joies per valor de 1.500 euros a Vigo. L'arrestat -que s'anunciava com a pintor- va ser contractat per realitzar treballs de manteniment en un habitatge i va aprofitar la circumstància per apropiar-se dels objectes. En adonar-se del furt, el propietari es va encarar amb l'individu i ambdós van començar a forcejar fins que el lladre va aconseguir escapolir-se mossegant la víctima i amenaçant-la amb un tornavís per poder fugir. La policia va aconseguir identificar i localitzar el criminal poc després i aquest ja ha passat a disposició judicial.

Tornavís

La víctima, segons el seu propi relat dels fets, va recriminar al pintor -que havia contractat per realitzar treballs de manteniment al seu domicili- la desaparició de les joies, el valor de les quals ascendia fins als 1.500 euros. En aquest moment ambdós van iniciar una discussió i un forcejament fins que el pintor el va mossegar i el va amenaçar amb un tornavís per poder fugir.

Els agents encarregats del cas van obrir diverses línies d'investigació que van permetre identificar a un home, veí de Ponteareas, com a presumpte responsable dels fets. Per tot això es va procedir a la seva detenció i trasllat a dependències policials, on, després de prendre-li declaració, els agents van comprovar que li constaven antecedents. El detingut i tot l'actuat han passat disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Vigo, en funcions de guàrdia.