La tarda de dissabte a Barcelona va ser moguda. Sobretot, en un bar-restaurant de la rambla de Catalunya, al centre de la ciutat, on la Guàrdia Urbana amb agents d'ordre públic van desallotjar una festa pija de més de 65 persones i alguns famosos influencers d'Instragram i de la jet-set catalana.

Cachitos 003

Més de 65 persones, la majoria pijos i coneguts d'Instagram, denunciats per una festa il·legal al centre de Barcelona / Cuatro al Día

Al voltant de les nou de la nit la policia de Barcelona, alertada per uns veïns, van entrar al local Cachitos, a la Rambla, i hi van trobar un nombrós grup de persones en una festa clandestina i il·legal.

Poques mascaretes i gens de distància a la festa pija il·legal de Barcelona

La majoria dels assistents no estaven respectant les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i van ser denunciats. També els responsables del local, del grup Costa Este -amb diversos locals a Barcelona-, van ser denunciats per tenir l'establiment obert fora d'horari.

UREP urbana

Agents UREP de la Guàrdia Urbana de Barcelona, quan van assaltar el local Cachitos, ple de pijos i influencers / GUB

Cal recordar que, segons les restriccions dictades pel Govern de Catalunya, els bars i restaurants només poden obrir al públic per esmorzar i per dinar. Fora d'aquest horari han de servir menjar per endur. La Guàrdia urbana va denunciar a 67 persones. Un d'ells, segons ha pogut saber ElCaso.cat, va ser denunciat per portar drogues a sobre.

Entre les persones que van sortir denunciades del local de la rambla de Catalunya hi havia coneguts de l'escena vip de Barcelona, tal com es pot veure en unes imatges gravades per Cuatro al Día. La festa del Cachitos no era com les habituals que es troba la Guàrdia Urbana.

Jet-set barcelonina a la festa de Cachitos: Ares Aixalà i Julieta Padrós

Entre els noms que van recollir els agents de la policia de la ciutat n'hi ha de molt coneguts a les xarxes socials. Oficialment la policia no ho confirma, però les imatges que s'han pogut filtrar de l'interior del local i les imatges de la sortida dels enxampats així ho demostren. Les mascaretes anticovid no van servir per passar desapercebuts: caçats!

Cachitos - Ares Aixalà

Ares Aixalà i la seva parella, sortint de la festa, caçats per una televisió / Cuatro al Día

Segons diversos perfils d'Instagram, que segueix l'actualitat de la jet-set barcelonina, sembla que a la festa del local de la Rambla de Cachitos hi havia gent molt top i coneguts influencers. Entre d'altres, Ares Aixalà -160.000 seguidors a Instagram i amb la carrera de psicologia acabada- que va sortir, segons asseguren en aquests comptes especialistes en influencers, amb la seva parella del restaurant. El jove, vestit amb un barret, tal com també surt en imatges publicades per ella, va "saludar" a la gent que s'havia concentrat a l'exterior del local aixecant el dit del mig.

També hi havia a la festa, segons les mateixes fonts, Julieta Padrós —141.000 seguidors-, amiga d'Aixalà -comparteixen algunes fotos juntes- i també captada a la festa il·legal d'aquest dissabte al vespre a Barcelona. La corrua de pijos que van sortir del local, tot i que no tots van ser gravats, fa pensar que entre els assistents a la festa hi havia més influencers i membres d'aquesta societat barcelonina que van pensar que el coronavirus era massa vulgar per infectar-los a ells.