La Guàrdia Civil investiga si l'home i la dona que han estat trobats morts aquest dilluns atropellats a la localitat de El Álamo, a Madrid, són una parella d'ètnia gitana, de tot just 20 anys, que s’escapaven de la seva família. Segons han pogut aclarir des de la policia, ahir dos clans havien quedat per a una cerimònia de petició de mà, on l’home havia de demanar la mà de la noia i les famílies acceptar-ho.

Tot plegat, però, va acabar com el rosari de l’aurora i va desencadenar en una gran baralla amb diversos ferits. La parella, que igualment es volia casar, tot i que les famílies no ho aprovaven, va decidir escapar-se.

Dos cadàvers a la cuneta de la carretera

Els dos cadàvers han estat trobats el matí d'aquest dilluns en una cuneta de la M-404, als afores de El Álamo, al costat d'una jove que estava ferida greu, de 18 anys, amiga de la noia de la parella.

Atropellan a dos mujeres El Álamo / Emergencias 112 Comunidad Madrid

Imatge de la zona on s'ha trobat els cadàvers de la parella.

Aquest matí un conductor ha alertat que hi havia dues dones estirades a la cuneta, una morta i l'altra ferida, i els agents de circulació de la Guàrdia Civil han pogut determinar que ha estat un atropellament intencionat. Poc després s’ha trobat, al mateix lloc, el cadàver de l'home. Es tracta de la parella de la noia morta, també molt jove. Els dos no arriben als 20 anys.

Baralla entre clans gitanos per la petició de mà

Els investigadors relacionen aquestes morts amb una batalla campal que va tenir lloc al voltant de les dotze de la nit d’ahir a la rotonda del polígon de El Álamo, davant del bar Layso. En la baralla, segons fonts de la Guàrdia Civil de la zona, s’hi van veure involucrades unes 100 persones que havien participat en aquesta celebració entre dos clans, un de Madrid i un de Navalcarnero.

Les famílies van decidir suspendre la festa, però la parella va decidir escapar-se. Va ser llavors quan, per causes que encara s’estan investigant, algú va atropellar la parella i una amiga d’ella. La Guàrdia Civil manté oberta la investigació per aclarir què va passar i què va portar a aquest fatal desenllaç.