Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va interceptar aquest dissabte al matí a Barcelona, a la zona de Diagonal Mar, dues persones de nacionalitat estrangera que estaven obrint cotxes i emportant-se maletes en un pàrquing d'un establiment. Finalment les van poder detenir, però abans van ser agredits, van rebre cops i van haver de saltar per evitar ser atropellats pels lladres.

Contra el cotxe patrulla

Quan els agents els van veure van intentar aturar el cotxe amb el seu vehicle però els lladres, lluny d'aturar-se, van anar a gran velocitat contra el cotxe patrulla. El vehicle dels lladres va arribar a impactar contra el cotxe dels Mossos i els agents van haver de saltar per evitar ser atropellats.

Quan ja van ser fora del pàrquing, els lladres van seguir amb la seva fugida. Van impactar contra un taxi i fins i tot van pujar a sobre d'una vorera, on hi havia vianants, per escapar-se de la policia. El taxi va quedar també destrossat i el cotxe dels lladres va acabar impactant contra un mur.

Els Mossos, agredits

Quan els Mossos van poder detenir a les dues persones els lladres van agredir amb molta violència als agents. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els dos policies van rebre cops de puny i patades mentre intentaven detenir els dos homes. Tot i que no han causat baixa, sí que van haver de ser visitats en un centre mèdic.

Un botí de 7.000 euros

El botí que portaven els lladres no era poca cosa. Els agents van recuperar material informàtic, electrònic i bosses per valor, segon han explicat fonts policials a ElCaso.cat, de 7.000 euros.