Un periodista esportiu valencià que va assistir al partit Atalanta-València s'ha infectat de coronavirus, l'últim cas de la malaltia al País Valencià i un dels quinze casos actius a tot l'Estat.

Al partit de competició europea hi van assistir prop de 2.300 seguidors de l'equip valencià i mig centenar d'informadors. L'esdeviment esportiu de Lliga de Campions es va celebrar el passat 19 de febrer a Milà, capital de la regió de Llombardia, la més perjudicada d'Itàlia pel coronavirus.

Mesures cautelars

El periodista valencià de 44 anys presenta símptomes lleus i es troba ingressat a l'Hospital Clínic de València. El redactor no ha volat directament a Milà, ho hauria fet des d'una altra ciutat dimarts dia 18 i va tornar des del mateix aeroport el dia 20 de febrer.

Les autoritats italianes han escrit una carta per a cada un dels 2.300 seguidors valencianistes, en la qual els insta a vigilar el seu estat de salut a la tornada a Espanya i a trucar al 112 en cas de presentar els símptomes característics de la malaltia, segons informa El Periódico.

Les autoritats valencianes es mostren preocupades pel partit de tornada que tanca la eliminatòria, que es juga a Mestalla el pròxim 10 de març. Uns 2.000 aficionats de l'Atalanta ja han comprat les seves entrades i provenen d'una de les zones conflictives d'Itàlia. Les autoritats valencianes confien en que es prenguin mesures cautelars des del país d'origen.

 

 Última hora sobre el Coronavirus en directe