La pandèmia de coronavirus ha provocat que molta gent hagi de teletreballar i que les llargues reunions que abans es tenien en directe en una sala ara es facin des de casa i per Zoom, una de les aplicacions que s'han posat de moda arran del confinament forçós provocat per la Covid-19. Però no tot són beneficis.

El conegut periodista Jeffrey Toobi, expert en temes judicials i de successos del setmanari New Yorker, ha estat apartat del seu lloc de feina després de ser enxampat sense prestar massa atenció a una reunió amb els seus companys de redacció.

L'home estava distret masturbant-se, segons va acceptar ell mateix, que va assegurar que pensava que havia silenciat el so i apagat el vídeo de la reunió per Zoom mentre va decidir donar-se plaer a ell mateix.

Va connectar amb una segona vídeotrucada… i es va masturbar

L'agència de notícies Associated Press ha confirmat els fets i ha explicat que New Yorker ha apartat de les seves funcions al redactor enxampat el mes d'octubre mentre els redactors d'aquest setmanari estaven participant en una activitat formativa durant la pandèmia

Toobin Masturbacion

Jeffrey Toobi, en una imatge d'arxiu: va ser enxampat masturbant-se en una reunió per Zoom

Segons s'ha pogut saber ara, en un moment que es va decidir fer un descans de deu minuts de la reunió, Toobin va connectar amb una altra videoconferència, va baixar la càmera, es va enfocar el penis i va començar a tocar-se.

Va penjar i va seguir amb la reunió

El més bo del cas va ser que l'home, quan va acabar, va penjar la segona videoconferència i va tornar-se a connectar amb els seus companys de feina, sense saber que tothom l'havia vist masturbant-se. Jeffrey Toobi té 60 anys i una llarga trajectòria fent informacions judicials i de successos en diversos mitjans americans.

L'any 2002 es va incorporar a la cadena CNN i durant molts anys de la seva vida ha escrit llibres, tots relacionats amb el True Crimen americà i política d'aquesta potència mundial.