Una família de Saragossa ha engegat una campanya a la recerca d’una joia perduda que, tot i que no tenir probablement un gran valor econòmic sí que en té un de sentimental molt important: un collaret amb les cendres del pare, mort l’any passat.

Yolanda Galisteo va assistir, dissabte, al casament de la seva filla a la zona de la Expo Zaragoza. Quan van tornar al cotxe de matinada, explica a l’Heraldo de Aragón, va sentir un soroll metàl·lic, però no va veure res que caigués i, com que plovia, van marxar cap a casa.

El dia següent, es van adonar de què havia passat: havia perdut un collaret d’acer inoxidable amb les cendres del seu pare i que la seva mare els havia regalat després que aquest morís, el novembre de l’any passat. En total, hi havia vuit collarets: dos en forma de creu, per als dos fills, i sis, en forma de cor: quatre per les filles, un per a la neta i l'altre, per la vídua. Tots tenien a dins una part de les cendres del pare.

Davant d’aquest incalculable valor sentimental, la seva germana Carmen ha començat una campanya a les xarxes socials per intentar trobar el collaret, amb l’esperança que algú el trobi a la zona – als voltants del carrer Francisco Ferrer – i el pugui tornar a la família, tal com ha passat amb molts altres objectes d’un gran valor sentimental.